Alle PangDang indbygningsreoler, radiatorskjulere og andre opgaver udføres på vores eget maskinsnedkeri hvor vores dygtige svende udformer indbygningsreolerne, så de er skræddersyede i hvert enkelt tilfælde.

På den måde kan vil tilpasse indbygningsreolen, så den passer fuldstændigt ind i Deres hjem. Vi har fx bygget indbygningsreoler der skulle passe rundt om en pejs, tilpasses skrå vægge eller designes til en større CD-samling.

Vi leverer altid indbygningsreolerne færdigmalede, som vi også selv udfører i vores eget topmoderne malerværksted. Det medfører at vi selv kan kontrollere og sikre den bedst mulige malerbehandling af vores produkter, som samtidgt kan udføres så vi kan overholde de tidsterminer vi lover.

Vores maskinsnedkeri er udstyret med det mest moderne maskineri, således at enhver opgave kan løses bedst og billigst hos os.

Radiatorskjulere kan udføres med et utal af forskellige muligheder for fyldningsplader. Vi har ofte anvendt mønstrede plader fra RMIG, som har et meget stort udvalg. Ellers er De velkommen til at kontakte os, hvis De søger en speciel fyldningsplade.
 
Som regel monterer vi også vores indbygningsreoler mv hos kunderne. Arbejdet hermed udføres naturligvis også med vores egne rutinerede svende, for på den måde at sørge for det optimale resultat.
 
Kontakt  PangDang allerede i dag for at drøfte Deres snedkeropgave.