Radiatorskjuler

Her kan du se nogle af de mange snedkeropgaver vi har løst. Vi står altid klar til at hjælpe med din næste snedkeropgave - ring eller skriv idag for et uforpligtende tilbud.

En håndbygget radiatorskjuler er den perfekte måde at inddrage radiatoren i hjemmets udsmykning, og giver et flot, klassisk udseende.


Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din næste radiatorskjuler - ring eller skriv i dag.
 
Vores radiatorskjulere udføres på vores eget værksted i Hørsholm, hvor vores dygtige og erfarne svende hver dag udfører snedkerarbejde i høj kvalitet. Det betyder at vi kan udforme radiatorskjuleren fuldstændigt som du ønsker.
 
Send os en mail med mål og ønsker, så svarer vi med et hurtigt tilbud. Når det er accepteret så bliver du kontaktet af vores konsulent, som hjælper med de nødvendige mål og aftaler de sidste detaljer.
 
Der er normalt ca 4-8 ugers leveringstid, men det aftales med vores konsulent hvornår du ønsker radiatorskjuleren leveret.
 
Betaling skal naturligvis først ske efter at radiatorskjuleren er leveret.
 
Istandsættelse
 
Skou Gruppen tilbyder også at reparere eller ombygge din gamle radiatorskjuler. Du afleverer den på vores værksted på Kærvej 34, Hørsholm. Værkstedet har åbent hverdage kl 7-14:30. Du aftaler hvad der skal gøres med vores værkfører og vi sender naturligvis et tilbud inden vi går i gang.
 
Inspiration
 
Vi har udført mange radiatorskjulere som består af en malet træramme med en fyldning bestående af en perforeret metalplade. Der findes et utal af plader at vælge imellem.

  

Pang Dang er en del af håndværksvirksomheden Skou Gruppen A/S.

  

Vi beskæftiger mere end 120 medarbejdere indenfor snedkeri, tømrer, murer, glarmester og el.

 

Læs mere på SkouGruppen.dk